1042 Budapest, Árpád út 41-43.
Tel.: +36 1 487-6070
Fax: +36 1 224-0268
email: uh.4hsalf@ofni

Szolgáltatásaink

A megrendelők tudják mire van szükségük. Mi azt tudjuk: hogy kell megvalósítani a leghatékonyabban!

Vevőink minél rugalmasabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében, állandó szakmai partnereinkkel együttműködve veszünk részt a fenti területeken megvalósuló projektekben.

Egyedi ALFA tűzfalunk az ügyfél igényeire szabott védelmet nyújt a néhány gépes telephelyek VPN jellegű eléréséhez szükséges megoldásoktól egészen a több száz gépes rendszerek Internet hozzáféréséig. Az ajánlott rendszer - az ügyfél igényeihez rugalmasan illeszkedő -konfigurálhatósága kiemelkedő más, a kereskedelemben kapható dobozos tűzfal termékekhez képest. Az ALFA a tűzfal megoldások között egyedi módon óránként képes magát frissíteni a rendelkezésre álló biztonsági javításokkal, amely a felhasználó számára a naprakészségben rejlő legnagyobb értéket képviseli. ALFA tűzfal referencialistánkat nem publikáljuk.

Proaktív SMTP levél előszűrő megoldásunk révén a felhasználó minimálisra csökkentheti a romboló vírusfertőzések, és spam támadások veszélyét. A rendszer, még a levél beérkezése előtt kizárhatja a vírusgyanús leveleket és az egyéb kártékony vagy nem kártékony, csak bosszantó, kéretlen e-mail-eket. A vírust vagy kéretlen leveleket küldő források óránként automatikusan frissülő listába kerülnek, amelyről és az elutasított levelekről –egyeztetett algoritmus szerint- a felhasználó tájékoztatást kaphat. A vírusminta adatbázis és a proaktív SMTP levél előszűrő moduljainak frissítése is óránként történik.

A helyi hálózatok (LAN) területén az alap építőelemektől kezdve a nagy bonyolultságú (multi-layer) kapcsolókig kínálunk megoldásokat. A már rendelkezésre álló legújabb LAN technológiák - Gigabit Ethernet switching, Wireless, Voice Over IP, IP telefónia - segítségével feladatra optimalizált hálózatok tervezését és megvalósítását vállaljuk partnereink részére.

Távoli hálózatok (WAN) terén olyan kommunikációs berendezéseket és megoldásokat kínálunk, amelyek alkalmasak a nagy távolságban lévő lokális hálózatok költséghatékony összekötésére vagy távoli felhasználók vállalatuk információs rendszerébe való kapcsolására. Már a tervezés fázisában segítséget nyújtunk a legoptimálisabb átviteli közeg és protokoll kiválasztásában (ADSL, VPN, PSTN, ISDN bérelt vonal, stb.).

Adathálózati termékekből a Nokia Networks termékeit kínáljuk. A Nokia a telekommunikáció területén a legnevesebb gyártók közé tartozik. A Nokia broadband & narrowband access termékek magyarországi értéknövelő viszonteladója (VAR – Value Added Reseller) a Flash’4 Kft tulajdonosi köréhez tartozó Dual Telecom Telekommunikációs Kft.